10/20/12 14:38
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

11 души задържани преди дербито

Общо 11 души са задържани преди мача “Левски” – ЦСКА, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Двама са отведени в РУП за притежаване на наркотични вещества; у останалите деветима са открити различни пиротехнически средства. От един от тях са иззети 8 пиратки, други двама пренасяли 48 пиротехнически изделия, укрити в кашон с вафли. В тази група е и жена, опитала да внесе на стадиона пиратки, укрити в горната част на бельото си. Преди старта на срещата 53-ма посетители са върнати заради употреба на алкохол. 

Всичките 11 са отведени в Първо РУП, наложена им мярка задържане до 24 часа. За различните нарушения и прояви предстои да им бъдат съставени актове.

Засилено е полицейското присъствие в централната градска част на столицата, особено в района около Националния стадион „Васил Левски“ преди и по време на футболната среща “Левски” – ЦСКА. Вътре на стадиона 240 униформени полицаи от различни поделения на МВР се грижат за реда на стадиона. Мерките за сигурност ще продължат и след края на срещата.

С попадение на Нюажи в 46-ата минута ЦСКА поведе на Левски с 1:0 в дербито на 9-ия кръг на „А” група. Футболистът на ЦСКА бе изпуснат от защитата на Левски, като Нюажи се възползва от грешка на Ели и вратаря Илиев и откри резултата. 
Двубоят се играе пред около 15 000 зрители на Националния стадион “Васил Левски”.

The post 11 души задържани преди дербито appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване