10/20/12 13:00
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

240 полицаи пазят агитките на Вечното дерби

240 полицаи охраняват агитките по време на футболната среща между Левски и ЦСКА, съобщи за БНР главен инспектор Антон Златанов от Охранителна полиция.

“На стадиона охраната ще бъде поета от 240 полицаи, останалата част от полицейския ресурс, който сме мобилизирали е в района около стадиона, изключително крайните квартали, спирките на масовия градски транспорт и всички основни направления на придвижване към стадиона и след това от стадиона обратно към кварталите, в които хората живеят”, допълни Златанов.

В централната част на София и най-вече около националния стадион Васил Левски се движат привърженици на футболните отбори Левски и ЦСКА.

Инспектор Златанов обясни, че няма как да бъдат разделени агитките в целия град.

Най-близката част до стадиона, това е възможно да го направиме, но по целия град няма как да ги разделиме, тъй като хората си пътуват свободно във всеки квартал, например “Дружба”, “Младост”, “Люлин”, “Надежда” живеят привърженици и на двата отбора, а и те пътуват по едни и същи улици в едни и същи средства на градски транспорт, така че ние сме взели мерки, водим наблюдение и ако има нарушители, съответно да успеем да ги задържим. Множество фенове от двете агитки се движат по централните софийски улици, предаде репортер на OFFNews. Трамваите и автобусите от градския транспорт по-рано днес бяха пълни с фенове, които пееха в подкрепа на отборите си. 

Малко по-рано БНР съобщи, че въпреки засиленото полицейско присъствие, пияни фенове са се държали агресивно в автобус 204 и са обиждали пътниците и водача.

Мачът ще се играе на Националния стадион “Васил Левски” от 16.00 часа.

 

The post 240 полицаи пазят агитките на Вечното дерби appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване