10/20/12 20:06
(http://www.klassa.bg/)

Светла Иванова: Йога за възстановяване след раждане

След „Моята програма – Йога за бъдещи майки“ Светла Иванова направи и диск „Моята програма – Йога за възстановяване след раждане“.
Това са личните програми за добра форма по време на бременност и след раждане на певицата и писателка Светла Иванова. Тя се занимава с хата йога от 15-годишна. Заради дългогодишната й практика, приноса в популяризирането на системата, както и личните й постижения в тази област, често е канена за съдия и почетен патрон на йога турнири, включително на първото европейско първенство по йога, проведено у нас.
Вторият диск е идеален и за всички жени, които искат да поддържат добра форма с йога независимо от възрастта. Програмата е подходяща и за майки и жени, които никога не са се занимавали с йога.
Ще ви помогне да премахнете излишните килограми, да стегнете коремните, тазовите мускули, да подобрите гъвкавостта на гръбнака, а и изобщо на цялото тяло.
Голямо предимство на дисковете е стилното им поднасяне и компанията, която ще ви прави чаровната изпълнителка, както и домашния уют, в който може да практикувате в желаното от вас време. Така, без да се налага да се съобразявате с точен час, търсене на място за паркиране и разход на допълнителни средства, ще се радвате на добро здраве и настроение. За това ще допринесе и кадифения тембър на певицата, както и фонът, на който асаните се изпълняват – приятна релаксираща музика, звуци от природата и галещи ухото мелодии, изпълнени с класическа китара.
Втората програма е разделена на отделни части, които могат да се комбинират по между си, или да се правят според нуждите и времето, с което разполагате.
Първата част е основната самостоятелна йога програмаподходяща за всички жени. Това ще е само вашето лично време в което да се възстановите чрез асани – така се наричат упражненията в йога.
Втората част включва упражнения с елементи на йога с вашето бебе. Тя е за моментите, в които нямате възможност да се отделите от него, но поне ще ги използвате за ударно стягане на най-променените от бременността части от тялото и крайниците, а именно – ханш, бедра и корем.
Накрая е дишането и релаксацията, които ще ви помогнат да се заредите с енергия и да премахнете напрежението, умората и стреса.
Предстои ви един приятен час физическо натоварване и духовно и психическо разтоварване.
Дискът издава издателство „Сиела“.С подкрепата на „Ивентас“, верига магазини „И за мама“, магазин „За бебо“ (www.zabebo.bg)
В момента програмата може все още да се намери в някои от павилионите за вестници и списания на специална цена от 5.90лв. След края на месец ноември ще се предлага само в книжарниците на редовната цена от 15лв.
Очаквайте от поредицата „Йога за родители и деца“.
Програмите са консултирани с нужните специалисти и йога-инструктори.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване