10/21/12 08:40
(http://radiomilena.com/)

Депутатите от ГЕРБ подариха музикална уредба и DVD плеър на новата детска градина в „Меден рудник”

Музикална уредба и DVD плеър подариха народните представители от ГЕРБ-Бургас на най-новата детска градина, която отвори врати в града – ОДЗ N 13 „Надежда“. Депутатите Димитър Бойчев, Диана Йорданова и д-р Галина Милева се срещнаха лично с директорката на детското заведение г-жа Мария Станева и с нейния екип.

Докато 130-те деца от различните групи спяха обеден сън управителите на градината приеха подаръците, с които малките възпитаници ще се забавляват.

ОДЗ N 13 „Надежда“ се намира в най-големия бургаски комплекс „Меден рудник” и беше открита преди месец от министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов. Сградата е чисто нова и е част от Общностен център за ранно детско развитие и родителска подкрепа.

От следващата учебна година там ще бъдат открити още 4 градински групи.  Това, което го отличава от останалите градини, е, че  в него ще се предлагат на едно място психологически, здравни и социални услуги.

 

 Депутатите от ГЕРБ подариха музикална уредба и DVD плеър на новата детска градина в „Меден рудник”

bookmark Депутатите от ГЕРБ подариха музикална уредба и DVD плеър на новата детска градина в „Меден рудник”svejo Депутатите от ГЕРБ подариха музикална уредба и DVD плеър на новата детска градина в „Меден рудник”google Депутатите от ГЕРБ подариха музикална уредба и DVD плеър на новата детска градина в „Меден рудник”delicious Депутатите от ГЕРБ подариха музикална уредба и DVD плеър на новата детска градина в „Меден рудник”stumbleupon Депутатите от ГЕРБ подариха музикална уредба и DVD плеър на новата детска градина в „Меден рудник”facebook Депутатите от ГЕРБ подариха музикална уредба и DVD плеър на новата детска градина в „Меден рудник”Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване