10/22/12 17:38
(http://www.klassa.bg/)

Байрам Байрам оглави младежите на ДПС в Кърджалийско

Новият областен председател на младежкото ДПС в Кърджали се казва Байрам Байрам, съобщи агенция Фокус. Той бе избран на отчетно-изборна конференция на организацията със 117 гласа срещу 84 за конкурента му – Юмер Юсеин.

26-годишният Байрам поема поста от Ахмед Хабиб, който е навършил пределните 35 години за заемане на партийната длъжност.

Новият кърджалийски водач на младежите е завършил Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“ със специалност финанси и педагогика по история и география. Байрам Байрам има и магистърска степен от Пловдивския университет по екология  и опазване на екосистемите. Член на ДПС е от 2005 г., ерген. Владее руски, френски и английски език. През 2009 г. е бил избран за председател на академичната организация на Младежкото ДПС във Велико Търново.

В момента Байрам е първи мандат общински съветник в Кърджали. Професията му е организатор на клиенти в Националния център за протезиране – Горна баня.

„Заклевам се, че ще бъда верен на младежката кауза и идеи. Сега трябва да бъдем по-обединени от всякога“, бяха първите думи на новия лидер. Байрам Байрам посочи още, че предстои сериозна работа във връзка с предстоящите парламентарни избори догодина и посочи като цел – пет от пет депутатски места за област Кърджали.

Председателят на младежите на ДПС за цяла България Джейхан Ибрямов предаде поздрави от лидера на партията Ахмед Доган, който им пожелал винаги да бъдат темпераментни и с блясък в очите.

Доган им е заръчал също така да имат предприемачески дух и да заразяват българската младеж с „толерантност до ниво на патриотизъм“. 
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване