10/24/12 16:40
(http://www.klassa.bg/)

Борисов уволни областната управа във Варна

Цялото областно ръководство на Варна беше сменено без официални мотиви.
Зам.-кметът на града Коста Базитов, който отговаря за образованието, е новият областен управител. Той заема поста на Данчо Симеонов. С правителствено решение в сряда са освободени и двамата заместници на Симеонов – Славчо Славов и Николай Нягулов, уточниха от правителствената информационна служба.
Засега премиерът Бойко Борисов е назначил само един зам.-областен управител на Варна. Това е вицеадмирал Пламен Манушев, бивш началник на Военноморските сили, освободен преди две седмици от поста заместник-началник на отбраната с решение на правителството.
Премиерът Борисов следи отблизо ситуацията във Варна и е абсолютно наясно с процесите, които протичат, ангажиран е пряко с проектите и развитието на града, каза Иван Портних, лидер на ГЕРБ във Варна и общински съветник, цитиран от агенция “Фокус”. Той напомни, че през последните месеци министър-председателят многократно е посещавал Варна.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване