10/25/12 08:56
(http://radiomilena.com/)

Въоръжен грабеж

На 24.10.т.г. около 15.35 ч. в Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за извършен въоръжен грабеж от касовото помещение на административната сграда на ВЗК «Христо Ботев», разположено на «5-ти километър» край Бургас – установено е, че малко по-рано в касовото помещение на земеделската кооперация влязъл маскиран мъж, който след заплаха с нож спрямо 60 годишния счетоводител, отнел сумата в размер на около 2 000 лева, съхранявана в дървена поставка на бюрото. В този момент в касовото помещение нлязъл 60 годишен шофьор от кооперацията, който се опитал да неутрализира извършителя на грабежа, но бил избутан след заплаха с ножа. Нападателят се оттеглил пеша в посока пътя Бургас – Айтос, където се качил в чакащ го със запален двигател. В резултат на бързите полицейски действия към момента е задържан заподозрян в престъплението мъж. Разпитани са свидетели на инцидента, назначени са експертизи и са извършени претърсвания на частни домове и автомобили за доказване съпричастността към извършения въоръжен грабеж. Работата по случая продължава.

 Въоръжен грабеж

bookmark Въоръжен грабежsvejo Въоръжен грабежgoogle Въоръжен грабежdelicious Въоръжен грабежstumbleupon Въоръжен грабежfacebook Въоръжен грабежСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване