10/29/12 22:19
(http://www.klassa.bg/)

Близкият Изток – предистория и решения

Интереси – политика или икономика? Или – и двете?

Това са въпросите на извънредното коментарно студио на телевизия България он ер, с водещ Мартина Ганчева.

Ще потърсим отговори от първа ръка в скайп интервю с Анас Абдах, един от ръководителите на сирийската опозиция и с Маха Яхия - специалист по социални проблеми, с два доктората по социални и хуманитарни науки и около 17г. академичен и преподавателски опит. Част от екипа на Икономическата и социална комисия на ООН за Западна Азия, базиран в Ливан.

За експертен коментар, гости в студиото на България он ер ще бъдат:

Енчо Господинов - специален съветник на еврокомисаря за международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи Кристалина Георгиева. Той е заместник-генерален секретар в областта на политиката и комуникациите на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец. Представител на Делегацията на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец в Ню Йорк. Журналист с огромен опит, той е дългогодишен международен кореспондент на в. „Поглед”.

Васил Василев - Той е едно от знаковите имена на журналистиката през прехода, признат за един от най-добрите анализатори у нас по проблемите на Близкия изток. В разгара на войната в Ливан, тогава кореспондентът на БНТ, Васил Василев, е един от малкото журналисти, които не си тръгват, а остават в Бейрут. Днес Васил Василев има семеен бизнес.

Георги Милков работи вече 18 години като военен кореспондент на вестник „24 часа” Той е репортерът, който следи отблизо делото на българските медици в Либия. Негово е първото интервю за България със Сейф ал Ислам, тогавашен наследник на по-късно убития либийски лидер Муамар Кадафи. За себе си казва, че почти няма място по света, където не е бил. Затова и обича и да ги посещава втори път.

Току-що завърнал се от Бейрут, в нашето коментарно студио ще участва и Александър Богоявленски. Той е консултант в сферата на корпоративните и дигитални комуникации с над 15-годишен опит в медийната среда, връзките с обществеността и IT. След много години пред микрофона на БНР, Би Би Си и Свободна Европа, след опита в комуникационния екип на президента Петър Стоянов и Делегацията на Европейската Комисия в България, днес Алекс управлява корпоративни и брандове, репутация и дигитален маркетинг.

Денят е 30 октомври, вторник. Началото е в 21.30 часа, телевизията – България он ер. Темата: Близкият Изток – предистория и решения.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване