10/29/12 23:10
(http://www.klassa.bg/)

Глиган рани четирима по улиците на Берлин

Четирима души бяха ранени от 120-килограмов глиган, който се развилня по улиците на Берлин, съобщиха от полицията та германската столица.
Полицията е била алармирана следобед от минувачи за необичайния посетител на жилищен квартал. Когато служителите на реда пристигнали на място един от тях бил атакуван и нахапан по крака от животното. Полицаят застрелял агресивното животно. Преди това глиганът изпохапал минувач по гърба и крака, той блъснал жена, която при падането се наранила. 24-годишно момиче също било нахапано по краката преди да успее да влезе в кола на улицата. Ранените са откарани в болница.

Полицията не даде никакво точно обяснение защо животното е започнало да атакува минувачи. Този вид атаки са необичайни, но броят на глиганите, които се появяват през последните години в германската столица, която има големи зелени пространства, се е увеличил. Не е необичайно например в Берлин човек да види лисици, та дори и в парка на канцлерството. /АФП /

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване