10/29/12 15:30
(http://www.klassa.bg/)

Евелин Благоев оглави агенцията по лекарствата

 Д-р Евелин Благоев е новият изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по лекарствата. Това съобщи в понеделник министърът на здравеопазването Десислава Атанасова.

Д-р Благоев има много сериозен професионален опит в областта на фармацията. Последно е работил като национален мениджър продажби на фармацевтична компания, която произвежда и търгува с лекарства. Завършил е Медицинския университет във Варна.
Здравният министър даде информация и за съпругата на д-р Благоев заради публикации в медиите. „Елена Благоева е собственик на дружество с еднолична отговорност от тази година. Била е административен директор на Либра от 1998 до 2003 г. След това е работила за различни фармацевтични компании. Дъщерята на д-р Благоев живее в чужбина”, уточни Атанасова.
На 11 октомври 2012 г. от Здравно министерство съобщиха, че директорът на Изпълнителната агенция по лекарствата Александър Янков е подал оставка по лични причини.  

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване