10/30/12 16:00
(http://radiomilena.com/)

Информационна среща, организирана от МИЕТ, ще се проведе в Поморие

balneohotel 300x160 Информационна среща, организирана от МИЕТ, ще се проведе в ПомориеНа 1 ноември 2012 г., четвъртък, от 10:00 ч., в  Гранд хотел Поморие ще се проведе информационна среща, организирана от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ).

По време на срещата ще бъдат представени резултатите от маркетингови проучвания за възприятията и познатостта на България като туристическа дестинация и нагласите на потребителите спрямо местните туристически продукти. В допълнение ще бъдат представени и стратегическите насоки за предстоящото разработване на бранд „България“, както и добри практики при брандирането на дестинации.

Реализирането на дейностите по организиране на срещата е възложено на „Обединение за бранд България“, избрано за изпълнител чрез открита процедура за възлагане на обществена поръчка.

 Информационна среща, организирана от МИЕТ, ще се проведе в Поморие

bookmark Информационна среща, организирана от МИЕТ, ще се проведе в Помориеsvejo Информационна среща, организирана от МИЕТ, ще се проведе в Помориеgoogle Информационна среща, организирана от МИЕТ, ще се проведе в Помориеdelicious Информационна среща, организирана от МИЕТ, ще се проведе в Помориеstumbleupon Информационна среща, организирана от МИЕТ, ще се проведе в Помориеfacebook Информационна среща, организирана от МИЕТ, ще се проведе в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване