11/01/12 13:02
(http://www.klassa.bg/)

Излезе романът „Съюзници“ на Анди Андрюс

"... Пазим болката в себе си, размишляваме над нея... Тя е с нас, когато ядем, с нас е, когато спим - постоянно е с нас и се отразява на начина, по който говорим с децата си, с любимите си, приятелите си... Дори когато виновникът си отиде от този свят, дори тогава гневът продължава да живее и болката продължава да ни измъчва.
– Докато не простим - кимна Били. Права си. Няма такова нещо като "контролиране на гнева". Това просто е невъзможно. Единственият изход е да простиш."

И от най-безнадеждното положение има поне два изхода... Какво може да се случи, когато се пресекат пътищата на офицер от германския военноморски флот и красива млада американка, скърбяща за съпруга си, загинал от вражески огън? През Втората световна война. На брега на Мексиканския залив. Могат ли враговете да сключат примирие? Всъщност... възможно ли е нещо повече?

"Това е човекът, който незабелязано се превърна в една от най-влиятелните личност в Америка".
"New York Times"

"Съюзници е най-динамичният роман на Анди Андрюс, който отново ни оставя вдъхновени, очаровани и хипнотизирани."
"The Saturday Evening Post"

Всички романи на Анди Андрюс са бестселъри. Той е говорил пред огромна аудитория по молба на четирима различни американски президенти, както и пред ръководния състав на най-големите корпорации.
Анди Андрюс живее в Ориндж Бийч, Алабама, заедно със съпругата си Поли и двамата им синове.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване