11/02/12 15:19
(http://www.klassa.bg/)

Kейт Мос говори за хероина, анорексията и слуховете пред сп. Vanity Fair

20 години след като стана лице на „хероиновия шик” благодарение на емблематичната й фотосесия за Калвин Клайн, Кейт Мос говори открито за всички слухове, витаещи с години около нея.

„Бях слаба, но това бе защото работех наистина много – ставах рано сутрин, нямах време за закуска, а никой не ме водеше на обяд, когато започнах да работя като модел. Но никога не съм била анорексичка,” споделя Кейт Мос в интервю за декемврийското издание на сп. Vanity Fair, на чиято корица ще се появи.

Красивата 38-годишна британка се възползва от възможността да разсее слуховете около това какво в действителност се е случвало по време на кариерата й като модел.

„Никога не съм пробвала хероин, няма нищо такова”, твърди Кейт Мос. Тя си припомня и за нервния срив във връзка с фотосесията й с Калвин Клайн. Тогава била на 17 и работела с Хърб Риц и младия Марк Уолбърг.

„Не се чувствах в собствената си кожа. Чувствах се наистина зле, че трябва да позирам с това голо момче. Не ми харесваше. Не можах да стана от леглото две седмици. Мислех, че ще умра. Отидох на лекар и той ми каза, че ще ми предпише валиум, а Франческа Соренти, слаба богу, ми каза: „Няма да вземаш това”. Беше просто чувство на мъчително безпокойство и притискане в гърдите. Никой не се грижи за мисловното ти здраве… Не ми харесваше, но това беше работа и трябваше да я върша”, спомня си Кейт Мос.

И все пак някой се е грижил за нея – Джони Деп, с когото са били двойка от 1994-а да 1998 година и на когото е имала доверие.

Сега графикът на Мос е изпълнен със семейния й живот със съпруга й Дейми Хинс, с когото са женени повече от една година и майчинските грижи за 10-годишната й дъщеря Лайла Грейс. „Вече не ходя по клубове. Всъщност съм доста улегнала,” споделя Кейт Мос.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване