11/02/12 11:30
(http://www.klassa.bg/)

Уволниха камериерка заради поискан автограф от Дженифър Лопес

Една камериерка е уволнена, защото поискала автограф на 43-годишната поп кралица Дженифър Лопес, съобщи в. Билд. Това се случило по време на световното турне на певицата Dance Again World Tour в Германия, където Ло отсяда в германския град Дюселдорф, в петзвезден хотел. В лобито певицата се държала добре с феновете си – усмихвала се и махала с ръка за поздрав.

43-годишната камериерка Бете Додай разказва пред вестника, че чистела етажа, на който била певицата, почукала на вратата да поиска автограф и била отпратена от две асистентки. „Ден по-късно ми звъннаха от фирмата, към която работя като камериерка. Казаха ми, че Лопес се оплакала от безпокойството. Затова е по-добре сама да напусна работа. Казаха ми го просто по телефона“, оплаква се пред вестника 43-годишната жена.

„Госпожа Додай е действала против договорните споразумения и освен това е нарушила личното пространство на нашата гостенка. Но за това, че са я уволнили, не знам нищо“, обяснява шефът на хотела Сайръс Хейдриън.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване