11/04/12 13:03
(http://radiomilena.com/)

„Блумбърг“ определи най-богатият човек в света

36af32a1fc52f0b6d90eb6c4481cb36e 300x182 Блумбърг определи най богатият човек в светаДекемврийското издание на „Блумбърг“ направи списък с най-богатите хора на света. Класацията се оглавява от Карлос Слим. Неговото богатство се изчислява на 77,5 милиарда долара. На второ място е собственика на „Майкрософт“ Бил Гейтс с невероятните 64,4 милиарда долара, а на трета позиция е собственика на магазините „Зара“, „Пул и Биер“, „Масимо Дути“, „Бержка“, „Традивариус“ Арманасиот Ортега. Неговото богатство се оценява на 53,6 милиарда щатски долара.

В списъка са включени и Уорън Бъфет, управляващ 48,4 милиарда долара, както и собственикът на ИКЕА, чийто активи се изчисляват на 41,8 милиарда долара.

 Блумбърг определи най богатият човек в света

bookmark Блумбърг определи най богатият човек в светаsvejo Блумбърг определи най богатият човек в светаgoogle Блумбърг определи най богатият човек в светаdelicious Блумбърг определи най богатият човек в светаstumbleupon Блумбърг определи най богатият човек в светаfacebook Блумбърг определи най богатият човек в светаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване