11/04/12 11:21
(http://radiomilena.com/)

Хакери обявиха война на Русия

komp 300x159 Хакери обявиха война на РусияХакерската група „GhostShell“ заяви, че започва кибервойна срещу Русия, предават руските медии. Като първа инициатива в тази насока се публикуват около 2,5 милиона акаунти и различни пощенски писма на държавни, правозащитни, образователни, финансови, медицински и други учреждения. В това число и на големи нефтени, енергийни и финансови корпорации, предаде КРОСС.

Своите действия хакерите са нарекли „Project BlackStar“. В съобщение до медиите уточняват, че целта на тази война е сваляне на руското правителство. Беглият анализ на публикуваните до момента документи сочи, че става въпрос предимно за файлове, съдържащи милиони имейл адреси.

 Хакери обявиха война на Русия

bookmark Хакери обявиха война на Русияsvejo Хакери обявиха война на Русияgoogle Хакери обявиха война на Русияdelicious Хакери обявиха война на Русияstumbleupon Хакери обявиха война на Русияfacebook Хакери обявиха война на РусияСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване