11/05/12 20:19
(http://radiomilena.com/)

Фурор на Скопие Оупън 2012

1 Фурор на Скопие Оупън 2012

Изключително успешно премина поредният международен турнир по спортни танци за купата на Скопие.

В столицата на съседката ни Македония, за поредна година се организира традиционен турнир по спортни танци, в който взеха учатие състезатели от единайсет държави, съобщиха от КСТ „Поморие”.

Изпълненията на участниците бяха оценявани от квалитетно международно жури от Италия, Словакия, България, Македония, Черна Гора, Сърбия, Гърция, Босна и Херциговина, Словения и Румъния.

Клуб по спортни танци „Поморие”, бе представен от: Добри Петров и Лора Трендафилова,  Никола Илиев и Ивон Дерменджиева и Кристиян Диамандиев и Десислава Трифонова.

Шампионите на България при Деца 2 група, Никола и Ивон, абсолютно безапелационно спечелиха четири златни медала във всяка от групите в които взеха участие. Обявени за шампиони на Скопие Оупън 2012 децата доказаха, че са номер едно в своята възрастова група. Добри и Лора се класираха на седмо място при юношите латиноамерикански танци в конкуренцията на 21 танцови тандема. Това бе голям успех за тях, давайки им стимул за още повече работа в танцовата зала.

За първи път на дансинга излязоха и съвсем наскоро сформираната танцова двойка, Кристиян Диамандиев и Десислава Трифонова. Деси е многократен шампион на страната по стандартни,латиноамерикански танци и многобой. Един бронзов и един сребърен медали е равносметката след приключилия конкурс за тях.

 Фурор на Скопие Оупън 2012

bookmark Фурор на Скопие Оупън 2012svejo Фурор на Скопие Оупън 2012google Фурор на Скопие Оупън 2012delicious Фурор на Скопие Оупън 2012stumbleupon Фурор на Скопие Оупън 2012facebook Фурор на Скопие Оупън 2012Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване