11/11/12 07:09
(http://www.klassa.bg/)

9 часа в очакване придобитата от Мтел компания Спектър нет да оправи адаптера...

Вече 9 часа Агенция КРОСС очаква придобитата от Мтел или Мобилтел компания Спектър нет да оправи адаптера на своя оптичен модем. Интересно след като една компания се купува от друга компяния или се слива не трябва ли въпросната компания да гарантира на всички многогодишни клиенти на Спектър нет безотказност на услугите. Впрочем Мтел е собственик и на Мегалан и трите компании използват обединен търговски регисър на абонатите и взаимно си ги прехвърлят, но същевременно не си прехвърлят техническите екипи. Тоест заедно сме да вземем парите на клиентите, НО сме поотделно, когато стане дума за отстраняване на повреди. Кой е държавния орган от когото зависи санкционирането на въпросните търговски дружества? Най-вероятно този който е раздавал на калпак лицензии КРС. Това е още един прекрасен пример, че държавата има няколко бизнеса над които постоянно трябва да има строг контрол, много строг и това са телекомуникациите. Защото утре Мобилтел ще реши да вкара в действие някой план за съкращаване на техническия персонал и ще се върнем в ерата на пощенските гълъби. Екипа на Агенция КРОСС не би написал това ако беше само един единствен път, НО очевидно е, че собствениците на тези компании в компании трябва спешно да вземат мерки, същите мерки трябва да се вземат и от всички раздавали лицензии КРС. КЗП също ще бъде сезирана.

Агенцията смята да потърси правата си пред всички инстанции, след което публично да опевести на читателите си защо "Ще Ви сменя"... Всъщност техниците пеят и за това няма кой да пусне интернета елементарно Уотсън.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване