11/11/12 09:12
(http://radiomilena.com/)

Айтозлия буйствал и трошил

На 10.11.т.г. около 05.00 ч. в Районно управление «Полиция» – Айтос е получено съобщение за възникнал скандал в заведение «Астел», разположено в центъра на града – установено е, че 28 годишния Г.Г. от Айтос нанесъл побой на свой 29 годишен съгражданин. Г.Г. отказва да придружи полицейските служители до районното управление за изясняване на случая, като започва да буйства и отправя обидни думи към тях. Изпратен е втори автопатрул, като при направения опит на Г.Г. да бъдат поставени помощни средства / белезници /, същия счупил антена на служебния автомобил «Опел Астра». Въпреки оказаната яростна съпротива, айтозлията е отведен в Районно управление «Полиция» – Айтос, където продължил да буйства, да отправя обидни думи и заплахи и с глава счупил два прозореца / един на оперативния дежурен център и втория на входна врата на районното управление/. Поискано е съдействие от Центъра за спешна медицинска помощ в Айтос, които поставили на Г.Г. успокоително. Айтозлията е задържан за срок от 24 ч. По случая е образувано досъдебно производство.

 Айтозлия буйствал и трошил

bookmark Айтозлия буйствал и трошилsvejo Айтозлия буйствал и трошилgoogle Айтозлия буйствал и трошилdelicious Айтозлия буйствал и трошилstumbleupon Айтозлия буйствал и трошилfacebook Айтозлия буйствал и трошилСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване