11/11/12 07:19
(http://radiomilena.com/)

Министър Павлова заминава за Катар

pavlova Министър Павлова заминава за КатарМинистърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, придружена от бизнес делегация, ще бъде на работно посещение в Катар на 11 и 12 ноември 2012 г, съобщават от МРРБ.

В столицата Доха регионалният министър ще продължи преговорите за проекта за строителство на скоростния път Русе–Свиленград. На срещите с катарската търговско-промишлена палата ще бъде поставен въпросът за достъпа на български фирми в страната. През 2022 г. Катар ще бъде домакин на Световно първенство по футбол, във връзка с което е предвижда изгражането на големи строителни обекти.

По време на посещението си министър Лиляна Павлова ще разговаря с министъра на общините и планирането на Катар шейх Абдулрахман ал Тани, ще проведе срещи и с експерти от градското планиране на Катар.

Бизнес форумът ще се проведе на 12 ноември 2012 г.

 Министър Павлова заминава за Катар

bookmark Министър Павлова заминава за Катарsvejo Министър Павлова заминава за Катарgoogle Министър Павлова заминава за Катарdelicious Министър Павлова заминава за Катарstumbleupon Министър Павлова заминава за Катарfacebook Министър Павлова заминава за КатарСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване