11/13/12 15:45
(http://www.klassa.bg/)

ДПС започва консултации за вот на недоверие на кабинета „Борисов“

 ДПС започва консултации за подготовка и внасяне на вот на недоверие към цялостната политика на кабинета Борисов и на това управление. Това съобщи във вторник Лютви Местан. 

Вотът на недоверие е за цялостния провал на това управление. Той трябва да бъде разискван и внесен през първата половина на декември, защото след ваканцията влизаме в конституционно ограничение за внасяне на вот на недоверие, каза Местан.
ДПС поема политическата отговорност тя да инициира консултациите за вот на недоверие и причините не са само технологични, те са строгосъдържателни за проваленото управление на това правителство и сгрешената философия на властта, каза Местан.
Този вот си поставя няколко цели. Време е всички политически сили, които заявяват, че са опозиция на днешното управления да се опитат, да преодолеят усещането за двузначност в политическото си поведение. За последния вот на недоверия съображение от рода на – споделяме вота, но няма да участваме, защото се иска от ДПС или от БСП, биха звучали несериозно и биха засилили усещането за политическа шизофренност, каза Местан.  

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване