11/13/12 20:05
(http://www.klassa.bg/)

Седмица на Павлина Чакърова на "Оборище" 10

Седмицата на Павлина Чакърова / 15 – 22 ноември / на "Оборище" 10 стартира на 15 ноември в 19.00 часа.в Галерията за модерно изкуство. „Работя с цветовете на собственото си биополе, документирани с помощта на аура камера. Те манифестират моите душевни състояния и индивидуалност“ , казва Павлина Чакърова. Проектите на Павлина Чакърова изследват идентичността и реалността отвъд материалното. Водещо в нейната работа е въздействието на цветовете като носители на различни настроения и асоциации. Павлина се изявява основно с фотографии, инсталации и обекти. Има участия в национални и международни изложби. Нейни работи са показвани в Софийски Aрсенал - Mузей за съвременно изкуство (“САМСИ“) и са част от перманентната колекция на Галичката художествена колония в Македония. Павлина е и сред шестимата финалисти от конкурса за българско съвременно изкуство MOST.

Официален уебсайт: www.pavlinachakarova.com

...................................

Очаквайте от ноември поредицата „Артистите на фокус“ - още една среща с творците от конкурса MOST, с която ще ви въвлечем в много арт събития и интересни уъркшопи. В многообразието от изразни форми ще се запознете с концептуалните идеи на Павлина Чакърова и Калоян Илиев-Кокимото, кинетичната скулптура на Златин Орлов, живопистта на Антоанета Гълъбова и Калия Калъчева, поетиката във фотографиите на Арслан Ахмедов.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване