11/13/12 18:04
(http://www.klassa.bg/)

Хотел експрес Интернешънъл предлага уникални бонуси

Добре дошли в най-големия и най-успешен клуб на пътуващите хора в света - „Хотел Експрес Интернешънъл“.
Като клубен член ще се насладите на уникалните 50% отстъпка от цена на рецепция в подбрани хотели по целия свят. На Ваше разположение са над 10 000 хотела в над 130 държави. С персоналната ви Златна карта Вие ще получите 50% гарантирана отстъпка спрямо цена на рецепция. Отделно чрез онлайн резервационна система имате достъп за над 120 000 хотела с отстъпка от 20 до 70%. БЕЗПЛАТНА РЕЗЕРВАЦИЯ И БЕЗПЛАТНА АНУЛАЦИЯ!

И това не е всичко – при световни и локални партньори имате възможност да спестите от 10 до 24% от официалните цени за автомобили по наем (SIXT, NATIONAL), VIP салони към летищата (Priority Pass), ресторанти, СПА комплекси и т.н.

Партньор на компанията в САЩ e Wyndham Hotel Group която представлява 17 хотелски вериги с над 4000 хотела, които предлагат най-малко 20% отстъпка от най-ниската цена обявена в интернет за хотелите от веригата.

Някои от партньорите по света са хотели от добре познатите вериги като: Hilton, Radisson, Holiday Inn, Best Western, Sheraton, Park Inn, Boscolo, Tivoli, Ramada, Hayat, Marriott, както и стотици хотели, които работят самостоятелно, без да са част от хотелска верига.

За наша радост вече 68 хотела в България са част от семейството на „Хотел Експрес Интернешънъл“. Сред тях са: двата „Kempinski“, почти всички “Best Western” в София, Новотел Пловдив, Интерхотел „Велико Търново“, „Форум“ и „Уникато“ в Стара Загора, „Golden Tulip“ Варна, „Двореца“, „Спа Клуб Бор“ и „Св. Спас“ Велинград, „Ястребец“ в Боровец, „Дипломат плаза“ Луковит и т.н. Пълна информация за всички хотели и услуги можете да намерите на www.hotel-express.com. Цените на хотелите са конфиденциални и са достъпни само за членовете на клуба. Посочените цени са цените на рецепция и са ориентировъчни. Запитвания за конкретни хотели можете да отправите на sales@hotex.bg или на 02/964 14 40.

Ако не ползвате английски език, заповядайте в сайта на българското представителство www.hotex.bg. Там ще намерите и най-добрата търсачка за самолетни билети на български език с опция да видите всички полети ±3 дни от желана дата с най-ниска такса издаване в България - ГАРАНТИРАНО!

Само до 30 ноември 2012, към всяко заявено членство на адрес http://hotex.bg/5/заявка-за-издаване-на-карта.html, получавате като подарък - валидност на картата 13 месеца
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване