11/14/12 10:57
(http://www.klassa.bg/)

Изнасилвачът на старици дори не бил болен от хепатит

От извършената проверка в МБАЛ Шумен се установи че Гюнай Хюсеинов не е бил болен от хепатит. Това каза комисар Любомир Христов, директорът на ОД на МВР Шумен. Това обаче е причината изнасилвачът геронтофил да бъде пуснат от затвора в Ловеч.

Лекарите открили единствено краста, защото Гюнай не се е къпал изобщо. Наблюдаващият прокурор сега ще направи проверка, кой е разпоредил извергът изнасилил старица да бъде пуснат. Гюнай Хюсеинов е освободен по време на изтърпяване на присъда за изнасилване на 91 годишна жена. След излизането си от затвора, той е трябвало сам да отиде до болницата, за да се „лекува" от хепатит без полицейски ескорт. Той уплътнява времето си като напада друга възрастна жена и я изнасилва. Гюнай Хасан най-вероятно е заблудил хората от затвора, предположи Любомир Христов.

Осем дни близо 50 души го издирваха, а роднините играеха роля на ятаци и правеха всичко възможно да го укрият, каза полицая. Гюнай се е движил с три-четири кучета, които са надушвали полицейските постове. След ареста, той казал че се разхождал в гората. Защо обаче е изнасилил старицата в родното си село Гюнай Хюсеинов не казал нищо.


Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване