11/14/12 11:21
(http://radiomilena.com/)

Канят бизнеса на първата „Борса на младежки идеи” в Поморие

NPM 300x203 Канят бизнеса на първата „Борса на младежки идеи” в ПомориеМладежки информационно-консултантски център „МИКЦ- Астика – Бургас” и Община Поморие дават нови възможности за младежите от Поморие и региона с „Борса на младежки идеи”, която ще се проведе на 26 ноември 2012г., понеделник, от 17.30 часа във фоайето на читалището в стария град.

Чрез инициативата, младежите ще имат възможността в рамките на 4 минути да представят по атрактивен начин своята идея, както и да се срещнат с бизнеса, месната власт и граждански организации. В лицето на своите бъдещи партньори младежите ще имат възможността да получат материална помощ, консултация или подкрепа под формата на услуга, в замяна те могат да предоставят доброволен труд, съобщиха от общината.

Целта на програмата е да мотивира младежите да провокират търсене за ефективна подкрепа на творческите си идеи, както и да предложат в замяна равностойно предлагане на доброволен труд. По време на „Борсата” важи правилото да не се говори за пари. Когато търсенето и предлагането срещне интересите на двете страни, участници в борсата ще подпишат споразумение за своята сделка.

Поканата е към представителите на местния бизнес, организации и всички подкрепящи младите ентусиасти да присъстват на събитието.

 Канят бизнеса на първата „Борса на младежки идеи” в Поморие

bookmark Канят бизнеса на първата „Борса на младежки идеи” в Помориеsvejo Канят бизнеса на първата „Борса на младежки идеи” в Помориеgoogle Канят бизнеса на първата „Борса на младежки идеи” в Помориеdelicious Канят бизнеса на първата „Борса на младежки идеи” в Помориеstumbleupon Канят бизнеса на първата „Борса на младежки идеи” в Помориеfacebook Канят бизнеса на първата „Борса на младежки идеи” в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване