11/14/12 16:49
(http://www.klassa.bg/)

Путин се зарадва на Саркози като на стар приятел

Президентът на Русия Владимир Путин прие много топло в своята резиденция в Ново Огарьово край Москва бившия френски президент Никола Саркози, предаде АФП.
„Скъпи Никола, много съм доволен да те видя“, с тези думи Путин посрещна Саркози, който е на частна визита в Москва по повод връчването на награди на най-добрите инвеститори в Русия. Срещата между двамата бе открита за медиите само няколко минути.
Путин добави, че си спомня с удоволствие времето, когато са работили заедно за решаването на сериозни проблеми, но не пропусна да каже, че и с новия френски президент отношенията се развиват и има приемственост.
Саркози от своя страна си припомни моментите, прекарани с Путин и как руският лидер го е возил на колата си. „Знаеш, че винаги съм смятал, че Русия и Франция живеят на един и същи континент и имат много неща да вършат заедно“, каза в същия приятелски тон бившият френски президент.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване