11/14/12 10:57
(http://www.klassa.bg/)

Скандал! Хашим Тачи държал харем с 52 сексробини

Косовският премиер Хашим Тачи държи харем с 52 сексробини в Прищина. Това съобщи преди дни сръбския вестник "Телеграф". За съществуването му се разчу около платения откуп от 80 000 щатски долара за младата украинка Н.М. (на 19 г.).

Според изданието имението на Тачи се намирало в самия център на столицата, в сграда, която била специално адаптирана за тези цели. Смята се, че нито едно от момичетата затворени вътре не е албанка. Има няколко от балканските страни, около десетина рускини, толкова украинки, а за екзотика харема разполага и с няколко негърки, две китайки и няколко тайландки.

По думите на украинката, в зданието има няколко обособени ВИП зони, които се използват от Тачи и негови най-близки сътрудници. "При посещенията си те използват и наркотици", спомня си украинката. Чести гости са му били и чужденци, хора в напреднала възраст, за които се предполага, че са дипломати. Сред тях имало и високопоставени служители на КФОР и ЮЛЕКС.

Оргиите продължавали с дни. Според запознати, момичетата вътре били принуждавани към всякакви действия. За неподчинение едно момиче от Колумбия, на име Долорес, дори платило с главата си. В общата трапезария, пред очите на всички тя била убита от член на охраната на Тачи. Самият той пък имал сексуален контакт с нея само веднъж. По признанията на украинката, по време на сеанса премиера на Косово бил дрогиран и пиян.

/НИ/
Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване