11/15/12 10:52
(http://www.klassa.bg/)

VIVACOM Toastmasters развива презентационни умения в млади професионалисти

– VIVACOM става домакин на Toastmasters – уникален формат уъркшопове на английски език, които имат за цел да помогнат на млади специалисти от различни области да развият своите комуникационни, презентационни и лидерски умения. Първият от тях се проведе вчера във VIVACOM Art Hall. Телекомът партнира на инициативата, която позволява на младите професионалисти да развият свои ключови качества, които бизнес средата у нас изисква, а висшето образование не предоставя. Слушането на лекциите е напълно безплатно за посетителите. Срещите се състоят всяка втора и четвърта сряда в месеца от 19:00 до 21:00 часа в сградата на Телефонната палата на ул. „Гурко” 4.

Уъркшоповете се организират в България вече 12-а поредна година. Участниците в тях се учат как да повишат уменията си, свързани с публичното говорене, бизнес преговорите и убеждаващата комуникация. По време на обученията те участват в импровизирани бизнес срещи, правят официални изказвания, презентации, като в същото време оценяват представянето и на останалите участници.

Toastmasters International е международна организация, създадена през 1924 г., с над 200 хил. члена в 80 страни. Тя помага на млади и динамични хора, които искат да развият своите умения за общуване, да придобият увереност и да се превърнат в успешни лидери в областта, в която работят

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване