11/16/12 18:19
(http://www.klassa.bg/)

Най-добрият английски тълковен речник

Тълковният английски речник за напреднали е напълно нова разработка на Cambridge. Лесен за използване в комплект със CD, което съдържа богата информация и многобройни упражнения, речникът е универсален справочник за учащи, преподаватели, преводачи и професионалисти и незаменимо помагало при подготовка за изпити.

С над 170 000 думи и изрази, многобройни илюстрации към над 1 000 думи, ясно разграничаване на отделните значения, над 90 000 примерни изречения, обяснения на достъпен английски език и цветни приложения.

Компактдискът съдържа пълния набор от думи, включени в речника, и позволява удобно и бързо намиране на търсената дума като предоставя допълнителна информация за нейните форми и употреба, синонимите и близките по значение думи. Възможността за прослушване на автентичното британско и американско произношение, запис и самоконтрол на произношението дава допълнителна сигурност при заучаването на думите. QUICKfind позволява да се проверяват думи в речника по време на четене на електронни документи като например интернет страници. SUPERwrite помага при съставянето и писането на текстове, а уникалният SMART thesaurus превръща речника в синонимен с едно натискане на бутона. Допълнителните упражнения помагат за овладяване на трудностите при лексиката и граматиката.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване