11/18/12 10:35
(http://radiomilena.com/)

Нетаняху пред Борисов: Ще гарантираме сигурността на българите в Израел

a53656c406cd76a0b5c55aa94fa0f8a2 Нетаняху пред Борисов: Ще гарантираме сигурността на българите в Израел

Министър-председателят Бойко Борисов проведе късно снощи телефонен разговор с министър-председателя на Израел Бенямин Нетаняху, предаде КРОСС. Двамата обсъдиха кризисната ситуация в Южен Израел и Ивицата Газа. Премиерът Нетаняху е пожелал да увери своя български колега, че израелските власти ще направят необходимото, за да гарантират сигурността, живота и здравето на българските граждани, живеещи и пребиваващи на територията на Държавата Израел.

 Нетаняху пред Борисов: Ще гарантираме сигурността на българите в Израел

bookmark Нетаняху пред Борисов: Ще гарантираме сигурността на българите в Израелsvejo Нетаняху пред Борисов: Ще гарантираме сигурността на българите в Израелgoogle Нетаняху пред Борисов: Ще гарантираме сигурността на българите в Израелdelicious Нетаняху пред Борисов: Ще гарантираме сигурността на българите в Израелstumbleupon Нетаняху пред Борисов: Ще гарантираме сигурността на българите в Израелfacebook Нетаняху пред Борисов: Ще гарантираме сигурността на българите в ИзраелСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване