11/18/12 15:35
(http://www.klassa.bg/)

Президентът на Ferrari: Марио Монти трябва да е премиер и след изборите

Лидерът на „Бъдеща Италия“ Лука Кордеро ди Монтедземоло“ обяви пред 7000 привърженици раждането на движението „Към Третата република“, което кани сегашния премиер Марио Монти да продължи да управлява страната след изборите догодина, предаде АНСА.“Не искаме още днес Монти да поеме лидерството на това ново политическо движение, но искаме неговото правителство да бъде и при следващия парламентарен мандат. В новата формация на Монтедземоло вече има член на сегашния кабинет на Монти .- Андреа Рикарди, министър без портфейл, отговарящ за международното сътрудничество.
Дълг, обществени разходи, данъци, растеж – всичко това са решими проблеми, смята президентът на Ferrari, който е и председател на Fiat. Той излиза на политическата сцена, за да помогне на страната си, която не смята за обречена от икономическата криза. Мечтата му е да обедини интелигенцията и бизнеса под егидата на Монти, отбелязва в.“Стампа“. Роденият в Болоня бизнесмен има състояние от 400 милиона долара.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване