11/19/12 19:48
(http://www.klassa.bg/)

Bulgaria Mall отговаря на всички предпочитания на бъдещите си клиенти

Проучване на Алфа рисърч, проведено сред посетителите на търговски центрове, наскоро обяви основните предимства на моловете. Според резултатите, лесната и бърза ориентация в сградата и в зоните за паркиране, възможностите за развлечения и богатият избор от магазини, са трите водещи фактора при избора на търговски център. Данните сочат също, че наличието на повече естествена светлина и атрактивните детски кътове са другите приоритети за посетителите. Не на последно място, клиентите обръщат внимание и на архитектурата на сградата и вътрешния интериор.
Резултатите от проучването потвърждават, че най-новият търговски център в София – Bulgaria Mall, съчетава всички желания на бъдещите си клиенти.
Изграден по последни технологии, търговският център лесно може да се отличи от останалите молове у нас. Сградата притежава един от най-големите остъклени покриви в Европа. Така посетителите ще се движат из алеите на търговския център под приятната естествена светлина на дневното слънце.
Bulgaria Mall впечатлява и с вътрешния си дизайн и гъвкави форми. Етажите са проектирани около голямо свободно пространство - архитектурно решение, което осигурява добра ориентация и видимост от и към всяка точка на мола. Според инвеститорите това е търсен ефект, който гарантира функционалност и по-лесна ориентация в мола. „Дизайнът и разположението на търговските площи целят да улеснят нашите клиенти в пазаруването и да им предложат едно по-приятно изживяване. Всеки, който е посещавал търговски център, е изпитвал неудобство, когато не успява да намери даден обект или не знае къде точно се намира. Ние искаме да избегнем именно това”, коментира Майлс Самърфийлд, съосновател и съдружник в London Sofia Property, един от инвеститорите на Bulgaria Mall.
Грижата за най-малките е от първостепенна важност при организацията на Bulgaria Mall. Детският кът Extreme Kids ще предлага атрактивни занимания, възможности за игри и професионални аниматори, които да се грижат за най-малките посетители. На разположение на родителите ще бъдат и специалните помещения за грижа за малки деца.
Официалното откриване на Bulgaria Mall ще бъде на 1 декември 2012 г. (събота). Организаторите планират първият уикенд да бъде изпълнен с изненади и забавления за всички посетители. „Стараем се да превърнем Bulgaria Mall в място, където всеки да се чувства уютно и приятно, да открива своя начин да се забавлява и да изпитва удоволствие от пазаруването. Затова и се радваме, че нашият търговски център отговаря напълно на нуждите на клиентите – те го поискаха, ние го построихме!”, казва още г-н Самърфийлд.
Bulgaria Mall се намира на ъгъла на бул. „България” и бул. „Тодор Каблешков” в София. Той е проект на инвеститорите от Salamanca Capital Ltd. и London Sofia Property. Търговският център заема площ от 33 000 m2, като включва четири подземни (паркинг и хипермаркет от приблизително 5,600 m2) и четири надземни нива с търговска и развлекателни части.
Сред наемателите в търговския център са H&M, Carrefour, Hippoland, кино Арена, Esprit, Sport Depot, Technopolis, Geox, Guess, Liu Jo, Camper, Spaghetti Company, Thang Long, KFC, Subway, Casyopea, Booktrading, Extreme Kids, Stefanel, Andrews, Fornarina и др.
За първи път в България клиентите на Bulgaria Mall ще могат да пазаруват от британска верига универсални магазини Debenhams.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване