11/19/12 13:54
(http://radiomilena.com/)

Борисов: Правим всичко възможно да увеличим пенсии и заплати

boiko borisov 300x182 Борисов: Правим всичко възможно да увеличим пенсии и заплати„Опитваме се да увеличим и минималните работни заплати и пенсиите и всичко, което бюджета дава, и в същото време да кофинансираме най-големите проекти за България, които са правени“, това заяви пред журналисти Борисов. Премиерът днес присъства на церемония по връчването на 166 договори за „Помощ в дома“ по схема на оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, предаде КРОСС.

„За да има за всички, трябва да работят и да не се харчат парите, по начина, по който ги харчи Тройната коалиция. Ако не бяха похарчени, сега щеше да има пари“, заяви премиерът.

По думите му социално неравенство е да се похарчат 1 милиард лева за „Цанков камък“, 1,5 милиарда лева – за АЕЦ „Белене“ и 100 милиона лева – за водно огледало в Кърджали, вместо да се дадат на пенсионерите и майките. Борисов напомни, че предишните управляващи още не са си платили влаковете от 2005 г., а сегашното правителство е платило над 300 милиона лева за кугари, еърбъси, като всички тези „огромни средства са от бюджета на всички нас“.

 Борисов: Правим всичко възможно да увеличим пенсии и заплати

bookmark Борисов: Правим всичко възможно да увеличим пенсии и заплатиsvejo Борисов: Правим всичко възможно да увеличим пенсии и заплатиgoogle Борисов: Правим всичко възможно да увеличим пенсии и заплатиdelicious Борисов: Правим всичко възможно да увеличим пенсии и заплатиstumbleupon Борисов: Правим всичко възможно да увеличим пенсии и заплатиfacebook Борисов: Правим всичко възможно да увеличим пенсии и заплатиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване