11/19/12 12:23
(http://radiomilena.com/)

Несебърски успехи в спортните танци и в Долината на розите

IMG 1168 копия Несебърски успехи в спортните танци и в Долината на розите

Шест танцови двойки, включващи ученици от СОУ ”Любен Каравелов” – Несебър  участваха в надпреварата на Открития турнир “Казанлък 2012”, организиран от БФСТ, Община Казанлък и КСТ ”Киара – Н”.

При най-малките в клас 9Е се състезаваха осем двойки.  Там Иван Кронев&Анна-Мария Жечева спечелиха златните медали, а Станислав Иванов и Григория Николова-бронзовите.

В клас 13D в конкуренция със седем двойки Тодор Тодоров и Лорета Добрева се класираха втори.

Три двойки с несебърско участие бяха регистрирани в клас 13С. Седмокласникът Кристиан Диамандиев и Десислава Трифонова (Поморие) заеха трето място. Неговата съученичка Йоана Хаджиева и Георги Василев (Варна) се класираха пети, а шестокласниците Филип Кершер и Анна-Никол Антонова – седми.

                                                                                                       Мара  МОМЧИЛОВА

 Несебърски успехи в спортните танци и в Долината на розите

bookmark Несебърски успехи в спортните танци и в Долината на розитеsvejo Несебърски успехи в спортните танци и в Долината на розитеgoogle Несебърски успехи в спортните танци и в Долината на розитеdelicious Несебърски успехи в спортните танци и в Долината на розитеstumbleupon Несебърски успехи в спортните танци и в Долината на розитеfacebook Несебърски успехи в спортните танци и в Долината на розитеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване