11/20/12 15:57
(http://www.klassa.bg/)

Alegro Capital e новият собственик на TV7, Super7 и ВВТ

TV7 вече е с нов собственик - Alegro Capital, съобщиха на специална пресконференция изпълнителният директор на телевизията Евелина Колева, членът на Борда на директорите Александър Пайр и представителят на Alegro Capital Патрик Мартин. Те обявиха закупуването на едноличния капитал на групата канали TV7, Super 7 и BBT от Alegro Capital, международна компания за инвестиционно банкиране, съобщи "Фокус".
Това е първата ни подобна инвестиция в Югоизточна Европа. Има голям потенциал за развитието на медиите в региона и в страната, коментира Патрик Мартин.
Той обясни, че Alegro Capital е фокусирана върху телекомуникации, медии и нови технологии. Стратегическият консултативен съвет на компанията имал опит в сливания, преструктурирания, придобивания, големи продажби на компании и други стратегически сделки. Alegro Capital работи с клиенти по целия свят, като централата е базирана в Лондон.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване