11/20/12 12:20
(http://radiomilena.com/)

Двама сирийски граждани пътували 5 дни в товарно ремарке, шофьорът ги открива в Бургас

На 19.11.т.г. около 13.00 ч. в Първо Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение от 46 гоедишен шофьор на влекач «Рено» с ремарке, превозващ стоки от Турция, за това че при отваряне на ремаркето открил двама непознати мъж и жена – установено е, че това са двама сирийски граждани от турски произход / мъжа на 24 години, а жената на 32 години/, които по думите им се качили в ремаркето от Турция и престояли в него около пет дни. Сирийците са настанени в Първо Районно управление «Полиция» – Бургас за 24 часа, като предстои отвеждането им в Дома за временно настаняване на незаконно пребиваващи в България чужденци в Любимец. Работата по случая продължава.

 Двама сирийски граждани пътували 5 дни в товарно ремарке, шофьорът ги открива в Бургас

bookmark Двама сирийски граждани пътували 5 дни в товарно ремарке, шофьорът ги открива в Бургасsvejo Двама сирийски граждани пътували 5 дни в товарно ремарке, шофьорът ги открива в Бургасgoogle Двама сирийски граждани пътували 5 дни в товарно ремарке, шофьорът ги открива в Бургасdelicious Двама сирийски граждани пътували 5 дни в товарно ремарке, шофьорът ги открива в Бургасstumbleupon Двама сирийски граждани пътували 5 дни в товарно ремарке, шофьорът ги открива в Бургасfacebook Двама сирийски граждани пътували 5 дни в товарно ремарке, шофьорът ги открива в БургасСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване