11/21/12 11:14
(http://radiomilena.com/)

Въведение Богородично

006 1024x768 Въведение Богородично

В деня на „Въведение Богородично”, с благословията на свещениците от храм ”Свети Георги Победоносец”, децата от ЦДГ „Веселушко”, родители, учители, читалищни служители от НЧ „Светлина-1939”-гр Поморие, изминаха пътя до храма с молитви в ръце, китка здравец и свещи, за да се поклонят пред иконата „Въведение на Божията майка“. Игуменът на манастира архимандрит Иеротей и отец Сергий пожелаха на децата и техните семейства да растат в благочестие и да се издигат по стъпалата на добрите дела и светлите помисли, да растат живи и здрави, да станат добри хора. Усилията на всички са насочени към възпитаването  на християнските добродетели, да учим децата на молитви и слушане на Светото писание. Благодарение на финансовата подкрепа на община Поморие, всички деца, които влязоха в храма ”Свети Георги Победоносец”  получиха дарове, с които ще запомнят светлия християнски празник „Въведение Богородично”.

005 1024x768 Въведение Богородично

002 1024x768 Въведение Богородично

001 1024x768 Въведение Богородично

 Въведение Богородично

bookmark Въведение Богородичноsvejo Въведение Богородичноgoogle Въведение Богородичноdelicious Въведение Богородичноstumbleupon Въведение Богородичноfacebook Въведение БогородичноСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване