11/21/12 15:06
(http://www.klassa.bg/)

Снимки с принц Уилям разкриха секретна информация

Снимки на принц Уилям, поместени на сайта му, спешно са били махнати, след като от кралския двор разбрали, че на тях се виждат паролите на сътрудници от Министерството на отбраната, предаде АФП. Около десетина фотографии били качени на 19 ноември на сайта на принца и жена му Кейт, които трябвало да илюстрират как минава един от неговите дни в базата на Кралските ВВС в Уелс. Там Уилям служи като пилот на спасителен хеликоптер. На заден план на някои от фотосите се виждат имена и пароли на ползватели на вътрешната система на Министерството на отбраната. Сътрудниците от ВВС, които са предоставили фотоматериала на кралския двор, не се усетили, че издават секретна информация. Снимките са били изчистени и качени отново, а в министерството от мерки за сигурност си сменили паролите.
Принц Уилям постъпи на служба във ВВС през 2010 г.. Като пилот на такъв вид хеликоптер той редовно участва в операции по спасяване на алпинисти в планините на Уелс. През ноември 2011 г. принцът лично помогна да бъдат спасени руските моряци от екипажа на товарния кораб Swanland, който потъна в Ирландско море, припомня Лента.ру.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване