11/21/12 15:24
(http://www.klassa.bg/)

Формация на Кирил Гумнеров ще ни вади от Европейския съюз

Национална патриотична инициатива "Не на ЕС" ще ни вади от Европейския съюз. Това съобщи в кулоарите на парламента напусналият Атака Кирил Гумнеров. Той и Стоян Иванов, който също напусна Атака, са съпредседатели на новата формация.
Според Гумнеров през 2013 г. „Не на ЕС“ ще мине 4% бариера. „Присъствате на исторически момент“, съобщи Гумнеров на журналистите. По думите му новата формация ще е евроскептична коалиция и ще събере в себе си всички противници на членството ни в общността. „Искаме България да напусне ЕС“, изтъкна депутатът, който стана известен с ревностната защита на тютюнопушеното в заведенията. Според него ЕС е паразитен съюз. Засега депутатите няма да влизат в предизборно сътрудничество с други формации и категорично няма да се коалират с партиите в това НС. Достатъчно уверени сме в собствените си сили, изтъкна Кирил Гумнеров.

Той е убеден, че новата политическа сила ще бъде фактор в политиката на България.
Стоян Иванов обяви какви са целите на новата формация. Тя ще се бори за спиране на дискриминацията над българите у нас и за спиране на привилегиите за циганите. Формацията иска смъртно наказание за тежки престъпления, включително и за търговия с дрога. Всеки български гражданин трябва да има лично оръжие и при нужда да стреля.
Гумнеров и Иванов искат национализацията на ЕРП-тата и съд за продажните политици. Те са изчислили, че от началото на членството ни в ЕС сме загубили между 4 и 7 милиарда лева. Двамата депутати са на мнение, че страната ни е подлъгана да влезе в ЕС.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване