11/22/12 08:21
(http://radiomilena.com/)

Костов: Петър Стоянов не трябва да се кандидатира за КС

Kostov 300x225 Костов: Петър Стоянов не трябва да се кандидатира за КСУправляващите създадоха една крайно неприятна ситуация да бъдат атакувани от ЕС, защото България се държи като неевропейска държава. Това е позорна ситуация, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов, предаде КРОСС.

Лошото, е че Бойко Борисов успя да прехвърли цялата негативна енергия на обществото в двора на сините. Този двор беше отворен, но сега всички говорят с негативни чувства за това какво става в СДС, а това освобождава от отговорност ГЕРБ, каза Костов. Това е опит да се разреши тежък проблем на ГЕРБ с помощта на СДС. Надявам се, че Петър Стоянов няма да се хване в този капан, защото така скандала, започнал с номинирането на Венета Марковска ще гръмне окончателно в редиците на СДС.

Нашата принципна позиция е, че начина по който ГЕРБ се опитва да замаже гафа с Венета Марковски не може да се разреши с тази процедура. Ще бъде избран 13-и член, който винаги може да обжалва. Половината от членовете на КС са пенсионери, това няма нищо общо с пенсионирането на Венета Марковска, каза Костов. Трябва решението за нейния избор да се отмени и едва тогава да се открие процедура за избор на нов съдия. КС в момента е парализиран, каза Костов. Личното ми мнение е, че не трябва да бъде подпомаган ГЕРБ по никакъв начин и затова няма да издигнем Екатерина Михайлова за КС, добави Командира.

 Костов: Петър Стоянов не трябва да се кандидатира за КС

bookmark Костов: Петър Стоянов не трябва да се кандидатира за КСsvejo Костов: Петър Стоянов не трябва да се кандидатира за КСgoogle Костов: Петър Стоянов не трябва да се кандидатира за КСdelicious Костов: Петър Стоянов не трябва да се кандидатира за КСstumbleupon Костов: Петър Стоянов не трябва да се кандидатира за КСfacebook Костов: Петър Стоянов не трябва да се кандидатира за КССподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване