11/26/12 21:57
(http://www.klassa.bg/)

БНТ - номер едно с „Под прикритие 3”


При огромен зрителски успех стартира третият сезон на хитовия сериал „Под прикритие". Около 522 000 зрители гледаха премиерата на най-добрия български сериал в ефира. В часовия пояс 20.45 – 21.45ч. БНТ изпреварва Нова тв с рейтинг 7,5% срещу 3,4%. за Нова тв. Българската национална телевизия е първа по гледаемост във възрастовата група 18-34г. пред всички останали телевизии.

Огромна бяла шатра посрещна всички гости и приятели на „Под прикритие” дошли, за да изгледат заедно първата серия. По червения килим преминаха продуцентите, режисьорите, актьорите и феновете на сериала. На добър час на новия сезон пожелаха генералният директор на Българската национална телевизия Вяра Анкова и продуцентът Димитър Митовски. Двамата обещаха това да е най-зрелищния и успешен сезон на „Под прикритие".

Бомба избухна в колата на Иво, Мартин излезе на свобода, Джаро очаква да бъде измъкнат от затвора. Какво още ще се случи зрителите на БНТ1 ще гледат всяка неделя от 20.45г.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване