11/26/12 11:41
(http://radiomilena.com/)

В Бургас провериха фирмите, ангажирани за снегопочистването

124 1024x685 В Бургас провериха фирмите, ангажирани за снегопочистването

Фирмите, ангажирани със зимната поддръжка на пътищата, площадите и обществените пространства на територията на община Бургас декларираха, че са в пълна готовност.

Петчленна комисия, с председател Веселин Василев – директор на Дирекция „УКОРС“ към Община Бургас, провери  изправността на машините на всички фирми и закупените материали за обезпечаване на ефективното зимно почистване.

В рамките на два дни бяха инспектирани консорциум „Титан –Бургас“ и фирмите „Бургасинвест“, “Благоустройствени строежи , “Бургас Шеле Екосервиз“.

„Титан – Бургас“ ще почиства града с 36 специализирани автомобила. Всички машини на фирмата са в техническа изправност и окомплектовката на техниката за снегопочистване е в добро функционално състояние, установиха проверяващите. В наличност има 100 тона пясък, 30 тона сол, 20 тона отсевки и 180 тона луга. От компанията заявиха, че при нужда ще набавят допълнителни количества от всички материали.

22 снегопочистващи автомобила, 160 тона пясък, 28 тона сол и 65 тона луга са осигурени за съставните селища на общината.

 В Бургас провериха фирмите, ангажирани за снегопочистването

bookmark В Бургас провериха фирмите, ангажирани за снегопочистванетоsvejo В Бургас провериха фирмите, ангажирани за снегопочистванетоgoogle В Бургас провериха фирмите, ангажирани за снегопочистванетоdelicious В Бургас провериха фирмите, ангажирани за снегопочистванетоstumbleupon В Бургас провериха фирмите, ангажирани за снегопочистванетоfacebook В Бургас провериха фирмите, ангажирани за снегопочистванетоСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване