11/27/12 16:02
(http://radiomilena.com/)

Морски бриз и шепа нежност с Ваня Костова и Пейо Пантелеев

kostova 300x300 Морски бриз и шепа нежност с Ваня Костова и Пейо ПантелеевДенят е неделя, часът е 18.30, мястото е Гранд Хотел и СПА Приморец, Ваня Костова и Пейо Пантелеев, в главата Ви бушуват мисли за любов, романтика, свеж морски бриз и незабравими детски спомени в  любимия Бургас.

 

Потопете се в магията на музикално-поетичния спектакъл „Морски бриз и шепа нежност“ и позволете на неповторимия тандем Ваня Костова и Пейо Пантелеев да Ви стоплят в студената декемврийска вечер.
Не пропускайте да се докоснете до тях и съкровенните им мисли и желания!

 

Гранд Хотел Приморец, 02. декември, 18.30 ч.

 

Билети се продават на рецепция на Гранд Хотел Приморец.

Цена на билета- 12 лв.

Тел за контакт: 0894 788 801, 056 812345

 Морски бриз и шепа нежност с Ваня Костова и Пейо Пантелеев

bookmark Морски бриз и шепа нежност с Ваня Костова и Пейо Пантелеевsvejo Морски бриз и шепа нежност с Ваня Костова и Пейо Пантелеевgoogle Морски бриз и шепа нежност с Ваня Костова и Пейо Пантелеевdelicious Морски бриз и шепа нежност с Ваня Костова и Пейо Пантелеевstumbleupon Морски бриз и шепа нежност с Ваня Костова и Пейо Пантелеевfacebook Морски бриз и шепа нежност с Ваня Костова и Пейо ПантелеевСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване