11/27/12 15:55
(http://www.klassa.bg/)

РЗС включва в името си Марешки

 За ред, законност и справедливост с Марешки” е новото име на коалицията Янев-Марешки, което ще бъде оповестено официално в най-скоро време, съобщи пред „Дарик“ Веселин Марешки, който е собственик на верига аптеки. Наименованието на формацията бе обявена преди месец като „РЗС Янев-Марешки.

Аз приех коалицията да носи името на партията на Яне Янев, тъй като за ред, законност и справедливост се борят всички, включително и аз. Името е много хубаво, но трябва да му се вкара някакъв смисъл и затова слагам фамилията си отзад, за да се знае, че и аз участвам в тези процеси и нося своята отговорност”, заяви Веселин Марешки.

Марешки прогнозира, че коалицията му с Янев ще бъде в челната тройка на предстоящите парламентарни избори. „Кунева не ни е конкуренция, но ще се концентрираме върху нея, защото тя с този благовиден вид и неказваща нищо може да заблуди хората да си кажат, че е мила женица. А въпросът е какво е правила, къде е била преди да управлява, кои кръгове са я довели в политиката. „България на гражданите” ще се срине, защото те показват само стари лица - все хора, които са губили избори“, обясни задачата на коалицията Марешки.

По думите на Веселин Марешки, основните конкуренти на коалицията му с Яне Янев са ГЕРБ и БСП. В същото време обаче бизнесменът даде висока оценка на управлението на Бойко Борисов.  

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване