11/29/12 14:57
(http://radiomilena.com/)

Борисов към медиите: Показвайте пътища, театри и не коментирайте!

boiko borisov 300x182 Борисов към медиите: Показвайте пътища, театри и не коментирайте!Показвайте пътища, театри, аули, библиотеки, спортни зали и не коментирайте нищо. С тези думи се обърна към медиите във Варна министър-председателят Бойко Борисов, който откри нов спортен комплекс със зала за колективни спортове в Икономическия университет в морската столица, предаде КРОСС.

Виждате, че в най-тежката криза в света, ние всеки ден откриваме кръстовища на няколко нива, аули, библиотеки, пътища, проходи, театри. Премиерът каза още, че още от първия ден на управлението си правителството на ГЕРБ е платило високите пенсии на пенсионерите. Тогава правителството на Станишев и Орешарски в Министерство на финансите оставиха държавата потопена с половин милиард и сега продължаваме да плащаме, изтъкна той.

 Борисов към медиите: Показвайте пътища, театри и не коментирайте!

bookmark Борисов към медиите: Показвайте пътища, театри и не коментирайте!svejo Борисов към медиите: Показвайте пътища, театри и не коментирайте!google Борисов към медиите: Показвайте пътища, театри и не коментирайте!delicious Борисов към медиите: Показвайте пътища, театри и не коментирайте!stumbleupon Борисов към медиите: Показвайте пътища, театри и не коментирайте!facebook Борисов към медиите: Показвайте пътища, театри и не коментирайте!Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване