11/29/12 10:38
(http://radiomilena.com/)

Депутати и кметове свикват кръгла маса за ситуацията с изграждане на централи до с. Резово

plazh rezovo 300x225 Депутати и кметове свикват кръгла маса за ситуацията с изграждане на централи до с. РезовоГрупата народни представители от ГЕРБ-Бургас и черноморски кметове от областта организират кръгла маса, на която ще се дискутират последствията за екологията и туризма в региона в случай, че на няколко километра от границата ни с Република Турция бъдат изградени АЕЦ или ТЕЦ.

За участие в дискусията ще бъдат поканени генералния консул на Р Турция в Бургас, експерти от Министерството на околната среда и водите и от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, представители на екоорганизации, на браншови организации и бизнеса.

„Опазването на околната среда и поминъка на хората на юг от Бургас е национален въпрос и в този момент всички трябва да работим заедно за предотвратяване на екологична криза в най-чистите места на България”, казва народният представител Димитър Бойчев.

Кръглата маса ще се състои на 17 декември в Бургас.

 Депутати и кметове свикват кръгла маса за ситуацията с изграждане на централи до с. Резово

bookmark Депутати и кметове свикват кръгла маса за ситуацията с изграждане на централи до с. Резовоsvejo Депутати и кметове свикват кръгла маса за ситуацията с изграждане на централи до с. Резовоgoogle Депутати и кметове свикват кръгла маса за ситуацията с изграждане на централи до с. Резовоdelicious Депутати и кметове свикват кръгла маса за ситуацията с изграждане на централи до с. Резовоstumbleupon Депутати и кметове свикват кръгла маса за ситуацията с изграждане на централи до с. Резовоfacebook Депутати и кметове свикват кръгла маса за ситуацията с изграждане на централи до с. РезовоСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване