11/30/12 10:44
(http://www.klassa.bg/)

Зачестяват въоръжените грабежи в Русе

 Само за едно денонощие мъж с пистолет се опитал да обере оборота от два хранителни магазина. Единият е в центъра на града. Нападението е заснето от охранителната камера.

Маскираният мъж нахлул в денонощния магазин в четири сутринта и насочил пистолет към продавачката. Жената отказала да му даде оборота и блъснала един от стелажите със стока към нападателя.

Колежката й разказва: „Натиснала е паник бутона и е тръгнала към алкохола. Тук се вижда как тя се опитва да излезе. Нищо не е успял да вземе, но момичето се е уплашило и паникьосало много".

От полицията обясниха, че всеки крадец е наясно, че при подобна ситуация не може да остане повече от минута и половина на местопрестъплението. Затова и мъжът избягал с празни ръце. Най-вероятно обаче се опитал отново да пробва късмета си, като влязъл в друг магазин, предаде бнт. Продавачката се разкрещяла за помощ и така осуетила обира. И двете потърпевши служителки описват дръзкия нападател по един и същ начин - слаб, висок около 1,60, с червено яке и черна блуза.



Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване