11/30/12 14:28
(http://radiomilena.com/)

Скандално: Болница отказа да приеме пациент, той умира в линейката

lineika Скандално: Болница отказа да приеме пациент, той умира в линейкатаВъзрастен мъж почина в кола на Спешна помощ, след като от Националния кардиологичен център отказаха да го приемат на лечение с мотива, че не е в техния район.

69-годишният мъж е взет от дома му в столичния квартал „Обеля”. Той е бил в тежко състояние, най-вероятно след получен инсулт, съобщиха пред bTV от екипа на Спешна помощ.

Медиците преценили, че случаят е спешен и затова го закарали в най-близката болница, а именно бившата Трета градска. От там обаче не само отказали да приемат пациента, но дори не го и прегледали.

Нещо повече, състоянието на мъжа рязко се влошило и въпреки молбата на лекарите от линейката, от болницата не оказали помощ. Мъжът бил реанимиран от екипа, отзовал се на адреса му, който е бил подпомогнат от лекар от друга линейка. Въпреки това обаче минути по-късно той е издъхнал.

Неврологът, който според лекари от спешното отделение на болницата е върнал пациента не желае да дава обяснения по случая пред медиите./КРОСС/

 Скандално: Болница отказа да приеме пациент, той умира в линейката

bookmark Скандално: Болница отказа да приеме пациент, той умира в линейкатаsvejo Скандално: Болница отказа да приеме пациент, той умира в линейкатаgoogle Скандално: Болница отказа да приеме пациент, той умира в линейкатаdelicious Скандално: Болница отказа да приеме пациент, той умира в линейкатаstumbleupon Скандално: Болница отказа да приеме пациент, той умира в линейкатаfacebook Скандално: Болница отказа да приеме пациент, той умира в линейкатаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване