12/02/12 13:32
(http://www.klassa.bg/)

Спортно-елегантният стил на зимата беляза грандиозен моден спектакъл в THE MALL

Последните тенденции в ежедневната мода бяха демонстрирани на грандиозно модно шоу в THE MALL в събота. Ревютата с ежедневни тоалети на световни марки са част от инициативите на търговския център да помогне на посетителите си в подготовката за предстоящите празници.
Гонг отброи минутите до началото на спектакъла, който стартира с ударна музика и впечатляващи визуални ефекти. Шоуто започна с изпълнение на танцьорите от Millenium Dance Studio, облечени в модели на ADIDAS. Същинските дефилета стартираха с представяне на спортно-елегантната колекция на Nike. Изпълненията на Богомил акомпанираха моделите при тяхното излизане пред публика с предложенията на мултибранд бутика Tempo Sport. Последваха сезонните предложения на Oviesse, Sportina, Next и Esprit в комбинация с аксесоари Bata. Дефилетата на Tally Weijl, Calliope, Terranova и Kenvelo преминаха под динамичната музика на младата изпълнителка Дивна. Предложения за детски тоалети дадоха Next, Oviesse и Prenatal. След края на детското шоу спектакълът продължи с изпълненията на Рафи, който акомпанираше дефилето на модели от магазин Gruppo Fiori. Последва представяне на последните колекции на Tom Tailor, Rifle, Levi‘s, предложенията на магазин Fan Point и зареждащото изпълнение на Сани Алекса. Модният спектакъл завърши с дефиле на Napapirji и North face с обувки и чанти Roberto Zago и Massimo Zardi, а музикалният – с изпълненията на хип-хоп звездата Бобо.



Сред гостите на модното шоу бяха забелязани популярни личности като Лара Златарева - кака Лара, волейболистът Евгени Иванов и Мисис България 2008 Галина Недялкова. Тоалетите бяха представени от известни топ модели на агенция „Ивет Фешън”, сред които манекенът, дефилирал на последното ревю на Gucci Денис Георгиев; Пирина Джупанова, чието име се свързва с гиганти като VOGUE, и Ива Янкулова, популярна с работата си за престижните списания W и корейското издание на ELLE.


Ритъмът на дефилетата определи музиката на DJ Мартен, съчетанa с ефектно осветление и специални ефекти. Приятна компания на гостите на спектакъла беше лъчезарната Миленита, облечена с дрехи от магазин Fan Point. Стилист на фешън шоуто беше Августина Маркова-Тути, която се грижи за перфектната визия на Мариана Попова, Глория, Анелия, Миро, Мишо Шамара и др.

Ревютата се проведоха от 17 часа в северния коридор на партертния етаж на мола. Брандовете, участващи в инициативата, са Adidas, ESPRIT, Napapijri, Samsonite, NIKE, Levi‘s, Gruppo Fiori, Sugarfree, Celio, Parfois, Sportina, Lee Copper, Roberto Zago, Massimo Zardi  и др. Шоуто беше предшествано от серия изненади в различни метростанции и атрактивен флаш моб, който превърна THE MALL в най-големия танцуващ търговски център този уикенд и насочи вниманието на младите към средствата за предпазване от СПИН.

За THE MALL
Разположен върху 66 хиляди квадратни метра, THE MALL предлага над 178 магазини на водещи международни търговски марки, хипермаркет Карфур с площ от 9000 квадратни метра, кино Арена с десет кинопрожекционни зали, места за забавления, фитнес, ресторанти, кафената и кът за хранене. С едно неподражаемо съчетание от световноизвестни марки, услуги, места за почивка и забавление, THE MALL предлага вълнуваща възможност да направите своите покупки.


За Assos Capital
Assos Capital е независим фонд за инвестиции в сверата на недвижимите имоти, който е концентрирал основните си дейности в Югоизточна Европа. Assos Capital се фокусира предимно върху инвестиции в търговски площи - търговски центрове в централни и крайградски зони, търговски паркове и магазини на главни улици.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване