12/03/12 11:44
(http://www.klassa.bg/)

ДО ГЛАВНИЯТ РЕДАКТОР НА В.”СВОДОБЕН НАРОД”

УВАЖАЕМИ Г-Н ГЛ.РЕДАКТОР,

Политическа партия Политически клуб „Екогласност”, наследник на Комитета за екологична защита на Русе от 1988 г. и Независимо сдружение „Екогласност” от 1989 г., има съществен принос за демократичните промени в нашата страна. В природозащитен план няма друга партия в България, извършила по-голяма дейност от нас. То
ва е една от причините ПК”Екогласност” да се възприема не само като символ на промяна, но и като гарант за опазване на красивата българска природа, на която кауза ние сме се посветили. Затова сме дълбоко обезпокоени от неспазване на директивите на ЕС през последните три години в областта на опазване на околната среда, което нарушава невъзвратимо екологичното равновесие в много райони на страната. Примерите за екологични престъпления, прикривани от МОСВ, МИЕТ и МФ, са от най-различен характер.
Разбира се, ние представителите на ПК”Екогласност” не сме абстрактни природо защитници, които се вълнуват едва ли не само от глобалното затопляне. Нас ни вълнува какво става в нашата страна и какво се случва със собствения ни народ.
В тази връзка изцяло споделяме Вашето становище, че страната ни е изпаднала в тежка икономическа, социална и духовна криза и се присъединяваме към призива на журналистите от в.”Свободен народ” за обединение на всички демократично мислещи хора за отпор срещу сегашното пагубно управление на страната във всички области на обществения живот.
Подкрепяме предложените за обединение три основни точки и изразяваме готовност за участие в организирана от Вас среща.

03.12.2012 г.

С уважение,
Емил Георгиев,
председател


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване